NORSTREAM Slender Spining Rod

lv.127.00

                                                                                                 Slender

Поредица от бюджетни спининг въдици от лайт и ултралайт клас. Линията включва модели с плътен връх и въдици с класичски кух (табуларен връх).

Въдиците от серията Slender са много гъвкави, могат да се използват както за улов на дива риба в течението, така и за риболов по платени водоеми. Спинингите с кух връх са добър избор за улов на кефал, мъздруга, липан и други хищници по течението със средни по големина примамки, а моделите с "жило" плътен връх ще се справят с риболова на микрожиг, дори с най-деликатните линии и примамки, ако е необходимо.

Пръчките имат бърз строй, добър баланс, имат доста твърд и мощен основа, което увеличава техния възпиращ ресурс. Моделите с плътен връх (обозначени с буквата S ) ви позволяват да работите с най-леките и малки примамки.

ROD ACTIONS
Quantity
Last items in stock
Buy in one click

You might also like

NORSTREAM Blaze Spining Rod

Price lv.150.50
Серия от универсални ултралайт и лайт въдици с лек акцент върху микроджиг риболова. Сравнително твърдият плътен връх ви позволява да работите добре...

NORSTREAM Experience Spining Rod

Price lv.799.80
Удилище Experience Название этой серии говорит само за себя – в ней воплощен весь наш многолетний опыт создания джиговых удилищ для России. Серия...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password