NORSTREAM Dynamic III Spining Rod

lv.303.00

Поредица от специализирани въдици за туйч, които въплъщават целия ни опит в създаването на спининг за риболов с туйчингови  примамки. Разбира се, ако е необходимо, новите „Dynamic“ могат да се използват с примамки от друг тип, но все пак основното са направени за туйч. Моделната гама позволява да намерите въдица за всякакви условия и примамки. При разработването на спинингите от тази серия беше обърнато специално внимание на надеждността и баланса. Идеята при създаването на въдиците не беше да ги направим максимално леки в ущърб на здравината, но за сметка на това се стремяхме да постигнем перфектен баланс така, че да не се чувства умора по време на риболов. Запасът от мощ и здравина позволява да издърпате уверено рибата , което е особено ценно на трева, при потънали дървета или по време на състезание.

Спинингите са изработени от високомодулни въглеродни влакна, използвайки ULR технология, те са снабдени с Seaguide водачи с циркониев диоксид (ZrO2) вложки, практични раздалечени EVA дръжки и надеждни винтови макародържачи.

Теста по примамки (акцията) на спининг въдиците Norstream Dynamic III са показани грамажите на възможните воблери, които могат да бъдат туйчвани с въдицата!

Дръжка:

Ергономична EVA дръжка

Дизайн: 

Повишена мощност на бланката за уверено вадене на рибата, дори при трудни условия.

Макародържач:

Надежден макародържач с двойно осигурителна гайка за надеждно закрепване на макарата.

Водачи:

 Противозаплитащи се водачи Seaguide, с вложка от циркониев диоксид (ZrO2).

ROD ACTIONS
Quantity
Last items in stock
Buy in one click

You might also like

NORSTREAM Adept Spining Rod

Price lv.143.80
Серия спинингови лайт въдици преназначени за риболов на кефал, мъздруга, пъстърви и други относително не големи хищници в течение. Този модел е...

NORSTREAM Areal New Spining Rod

Price lv.413.60
Легендарна серия спининг въдици разработени за риболов с леки и ултра леки примамки. Характерна черта на всички от серията Ареал е добрият кастинг,...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password