NORSTREAM Dynamic III Spining Rod

lv.303.00
Tax included

Поредица от специализирани въдици за туйч, които въплъщават целия ни опит в създаването на спининг за риболов с туйчингови  примамки. Разбира се, ако е необходимо, новите „Dynamic“ могат да се използват с примамки от друг тип, но все пак основното са направени за туйч. Моделната гама позволява да намерите въдица за всякакви условия и примамки. При разработването на спинингите от тази серия беше обърнато специално внимание на надеждността и баланса. Идеята при създаването на въдиците не беше да ги направим максимално леки в ущърб на здравината, но за сметка на това се стремяхме да постигнем перфектен баланс така, че да не се чувства умора по време на риболов. Запасът от мощ и здравина позволява да издърпате уверено рибата , което е особено ценно на трева, при потънали дървета или по време на състезание.

Спинингите са изработени от високомодулни въглеродни влакна, използвайки ULR технология, те са снабдени с Seaguide водачи с циркониев диоксид (ZrO2) вложки, практични раздалечени EVA дръжки и надеждни винтови макародържачи.

Теста по примамки (акцията) на спининг въдиците Norstream Dynamic III са показани грамажите на възможните воблери, които могат да бъдат туйчвани с въдицата!

Дръжка:

Ергономична EVA дръжка

Дизайн: 

Повишена мощност на бланката за уверено вадене на рибата, дори при трудни условия.

Макародържач:

Надежден макародържач с двойно осигурителна гайка за надеждно закрепване на макарата.

Водачи:

 Противозаплитащи се водачи Seaguide, с вложка от циркониев диоксид (ZrO2).

ROD ACTIONS
Quantity
Out-of-Stock

You might also like

NORSTREAM Adept Spining Rod

Price lv.143.80
Серия спинингови лайт въдици преназначени за риболов на кефал, мъздруга, пъстърви и други относително не големи хищници в течение. Този модел е...

NORSTREAM Areal New Spining Rod

Price lv.419.00
Легендарна серия спининг въдици разработени за риболов с леки и ултра леки примамки. Характерна черта на всички от серията Ареал е добрият кастинг,...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password