NORSTREAM Bifrost Spining Rod

lv.770.60
Tax included

Серия от висококачествени спининг въдици в клас лайт и ултралайт. Bifrost BFS-662UL е спининг, който работи добре с най-леките примамки и в същото време има достатъчно мощ, за да се борите с риби в течение. По-дългият модел BFS-712LUL има по-спокоен „характер“, той е по-универсален и подходящ за различни условия - от риболов на пъстърва на платени водоеми до риболов на клен с малки примамки и воблери. Спинингите от тази серия са максимално олекотени и балансирани (при запазване на необходимата надеждност) за получаване на максимално удоволствие от риболова с свръхлеки примамки. 

През 2019 г. серията Norstream Bifrost беше допълнена от два нови модела. Новостите са фокусирани, предимно върху относително големи воблери с различно съпротивление. Те се представят още по-добре в лек джиг, без да изключват възможността за използване на други видове примамки. Работим дълго време, за да постигнем правилната система на въртене от серията Bifrost. От една страна, те са достатъчно жилави и мощни за риболов с упорити примамки в силно течение, от друга - работят отлично при риболов, дори на малки риби. Нещо подобно вече е внедрено от нас в серията Provokator, чието логично продължение по същество е новата Bifrost’s. В сравнение с Provocator, те имат по-твърди върхове и по-мека основна част, като същевременно запазват широк обхват на реални тестове и възможност за риболов на големи риби с малки примамки. Тези въдици са за тези, които ценят качеството и не са готови да правят компромиси в любимото си хоби.

Спинингите от серия Bifrost са изработени от високомодулен японски карбон произведен от Mitsubishi, те са оборудвани с удобни разположени EVA дръжки, винтов макародържач Fuji SKSS и пръстени Kigan Titanium ZN с вложки от силициев диоксид и титаниеви рамки (с изключение на първия водач).

ROD ACTIONS
Quantity
Last items in stock

You might also like

NORSTREAM Adept Spining Rod

Price lv.143.80
Серия спинингови лайт въдици преназначени за риболов на кефал, мъздруга, пъстърви и други относително не големи хищници в течение. Този модел е...

NORSTREAM Areal New Spining Rod

Price lv.419.00
Легендарна серия спининг въдици разработени за риболов с леки и ултра леки примамки. Характерна черта на всички от серията Ареал е добрият кастинг,...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password