NORSTREAM Areal New Spining Rod

lv.413.60

Легендарна серия спининг въдици разработени за риболов с леки и ултра леки примамки. Характерна черта на всички от серията Ареал е добрият кастинг, лесното и точно замятане. Всичко това е постигнато благодарение на внимателно обмислената геометрия на бланката при натоварване и замятане. Спинингите имат отлична тактилна и визуална чувствителност съчетана със запас от мощ , който дава сигурност при борба с риби в силно течение. Не случайно Areal AR-70L заслужено се нарича „Спининг - еталон за риболов на кефал“  Тези въдици, също се справят доста добре с риболов на американки по платени водоеми. На първо място спининг въдицитe Areal се справят чудесно с въртящи се блесни, клатушки и също така с кранкове в течение. Въдицата е произведена от високомодулен карбон по технология ULR , водачи с едно краче Fuji SiC Titanium, винтов макародържач Fuji VSS и ръкохватка от EVA. Серията Areal претърпява обновление 2015г и съществени изменения в дизайна , водачите са с намален размер , което позволява да се постигне разтоварване на бланката и от там усещане за по-бърз строй и стегнатост. Към трите съществуващи модела, са добавени два нови в ултралайт класа, който вече са се доказали в редица състезания. 

Дръжка:

Удобна ръкохватка от EVA удобно прилягаща в ръката.

Макародържач:

Надежден винтов макародържач Fuji VSS.

Дизайн:

Стилен съвременен дизайн. Дължината на предната част от макародържача позволява да поставите удобно показалец върху бланката , като това дава допълнително впечатление за чувствителността на въдицата. 

Водачи:

Олекотени водачи с едно краче Fuji SiC Titanium с титаниеви рамки и пръстен от силициев карбид.

ROD ACTIONS
Quantity
Last items in stock
Buy in one click

You might also like

NORSTREAM Adept Spining Rod

Price lv.143.80
Серия спинингови лайт въдици преназначени за риболов на кефал, мъздруга, пъстърви и други относително не големи хищници в течение. Този модел е...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password