NORSTREAM Adept Spining Rod

lv.143.80

Серия спинингови лайт въдици преназначени за риболов на кефал, мъздруга, пъстърви и други относително не големи хищници в течение. Този модел е предимно предназначен за воблери-кранкове , въртящи се блесни и клатушки. Въдиците са със средно бърз строй, относително твърд връх и умерено твърда средна част , което позволява добра анимация на примамките и същевременно осигурява добра работа с примамки имащи голямо съпротивление в течение. При необходимост , Adept позволява и използването на лайт джиг глави със силикони. Късите варианти са отлични за малки реки и нужда от прецизно замятане, а големите за риболов на распер и клен с кранкове и не големи блесни. Друго предимство на тази серия е отличната и работа при борба с риби. 

Дръжка:

Удобно разположена дръжка от EVA материал , чиято дължина позволява провиране в храстите , като същевременно не пречи на замятането с примамки. 

Макародържач: 

Ергономичен винтов макародържач с оригинална форма, прилягащ в ръката и придаващ комфорт при дълъг риболов.

Дизайн:

Стилен и запомнящ се дизайн ,  напомнящ духа на легендарният спининг на Norstream - Areal.

Водачи:

Висококачествени противозаплитащи водачи Seaguide с олекотени стоманени рамки и вътрешен пръстен от циркониев диоксид (ZrO2) Размерът на водачите, позволява успешно използване при отрицателни температури.

ROD ACTIONS
Quantity
Last items in stock
Buy in one click

You might also like

Fishing rod SAVAGE GEAR XTLN3

Price lv.193.00
Серията Savage Gear XLNT3 са перфектните  спининг въдици съотношение качество цена!Подходящи са както за начинаещи така и за напреднали...

Tailwalk Silverna Lago

Price lv.340.00
Въдица Tailwalk Silverna Lago 60 Retrieve Дължина: 1.82 m / 6' 0'' Двуделна Транспортна дължина: 95 cm Тегло: 64 g Работен диапазон: max 5 g Тест...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password