ЧЕЛНИК BLACK DIAMOND SPOT LITE 200 HEADLAMP WINTER 2021

lv.53.00
Tax included

Най-лекият, малък и комапктен челник на Black Diamond, във водоустойчив корпус и с пълен набор от функционалности, новият Spot Lite 200 е перфектен за ултра леки начинания простиращи се до тъмните часове на денонощието. Той е малък и дискретен и винаги ще намери място в чантата ви с най-необходими принадлежности.

Компактен и мощен, с надеждна сила на светене от 200 лумена, Spot Lite 200 е идеалният челник, който да пъхнете в багажа си накъдето и да сте се запътили. Със своя водоустойчив корпус с IPX8 рейтинг за водоустойчивост, Spot Lite 200 притежава функция за лесно превключване от пълна сила на светене до приглушена, мигаща или червена светлина за нощно виждане. Spot Lite 200 съчетава функционалността на голям челник с ергономична и компактна опаковка.

  • Със сила на светене от 200 лумена при максимален режим
  • Мултифасетен дизайн на оптичната леща захранен с две AAA алкални батерии ( включени в комплекта)
  • Режимите включват: пълна сила на светене в режим за близка или далечна светлина, приглушена светлина, мигаща светлина, червена светлина за нощно виждане и заключен режим.
  • IPX8: Водоустойчив при потапяне на дълбочина до 1.1 м за до 30 минути. При потапяне е възможно вода да навлезе в отделението за батериите и челникът ще продължи да функционира. След употреба във вода е необходимо челникът да бъде изсушен напълно.
  • Дигитално заключване предотвратява инцидентното натискане на бутони докато челникът е прибран в джоб или раница
Color
Quantity

You might also like

Trout box

Price lv.100.00
Trout box Each box has a special selection of examples that is selected for a particular type of fish • Във всяка кутия има специална селекция...

Дрон DJI Mavic Mini

Price lv.779.00
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Маневреност Въздух Захранване Акумулатор Състояние Сглобен Операционна система Android iOS Свързаност: Wi-Fi Сензори...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password