DJI Osmo Pocket, Стабилизатор, Черна

lv.649.00

DJI Osmo Pocket как можете да уловите моменти, които си струват да пазите? Като най-малката 3-осна стабилизирана камера, проектирана някога от DJI, Osmo Pocekt е компактна и интелигентна, и превръща всеки момент в кинематографична памет. Само за няколко секунди Osmo Pocket позволява да споделяте любимите си моменти навсякъде и по всяко време. DJI Osmo Pocket използва най-малкия 3-осен механичен кардан от DJI. Той се настройва точно за вашите движения в реално време, превръщайки видеоклипа на залеза или първите стъпки на бебето в сцена, подобна на филм.  Osmo Pocket превръща всеки момент от живота ви в красиви образи. Той прави невероятно подробни снимки, благодарение на 1 / 2,3-инчов сензор, 80 FOV (ъгъл на видимост) и бленда f / 2.0. Може също така да записва 4K / 60fps филми със 100 Mbps и 12 MP снимки с размер на пиксела от 1,55 μm за перфектни изображения, които да споделяте всеки път. DJI Osmo Pocket е предназначен за всички, които имат да разкажат история, за която DJI е разработил Mimo. Това специално приложение разгръща въображението с инструменти за редактиране, шаблони и достъп до любими моменти, които ще ви вдъхновят за нови визуални истории. 

Механичен Gimbal: Инженерите от DJI са разработили малък мащабен производствен процес, за да получат най-голямото удобство с 3 оси в историята на компанията. Тази миниатюризирана платформа за механична стабилизация и безчетков мотор винаги осигуряват висока точност за регулиране на кардана.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Функции:

Гласов контрол

Цвят Черен

СЕНЗОР:

Тип сензор CMOS

Резолюция на сензора 12 Mpx

Размери сензор 1/2.3"

СИСТЕМА:

Формат на видео запис MOV

MP4

Резолюция на изображението 3840 x 2160

1920 x 1080

Видео резолюция Full HD

UHD 4K

Видео стабилизация Да

Тип карта памет MicroSD

Свързаност Bluetooth

Wi-Fi

Четец за карти

АКУМУЛАТОР:

Тип акумулатор Li-Polymer

Автономия на акумулатора до 2 h

РАЗМЕРИ:

Ширина 121.9 мм

Дълбочина 36.9 мм

Височина 28.6 мм

Тегло 116 g

Quantity

You might also like

DJI Osmo Action, 4K, Black

Price lv.469.00
Независимо дали искате да запишете света зад обектива или да сте душата на партито, двойните екрани на Osmo Action ви позволяват да заснемете...

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password